Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Inhuurdesk Inkada

  Maak kennis met Inhuurdesk Inkada. Met onze Inhuurdesk richten we ons op het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten voor organisaties met een (Europese) aanbestedingsplicht. Het rechtmatig en efficiënt inhuren van personeel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij helpen jou.

  Rechtmatig en efficiënt; de Inhuurdesk van Inkada

  Heeft jouw organisatie een (Europese) aanbestedingsplicht? Dan weet je als geen ander dat het inkopen van tijdelijk personeel een heleboel regels en voorwaarden met zich meebrengt én tijdrovend kan zijn. Een Europese aanbesteding of een Dynamisch Aankoopsysteem; beide mogelijkheden om rechtmatig personeel te verkrijgen. Deze termen klinken jou vast bekend in de oren. Ons ook. Sterker nog, we hebben deze termen omarmd. Het rechtmatig en efficiënt inhuren van arbeidskrachten? Dat regelen wij.

  Waarom Inhuurdesk Inkada?

  Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Door onze ervaring in het werkveld weten we dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Jij bent uniek en het personeel dat jij zoekt ook. Daarom bepalen we samen welke oplossing het beste aansluit bij de inhuurbehoefte van jouw organisatie; is dat een Raamovereenkomst, een DAS of een combinatie van beide? We gaan met elkaar in gesprek en bespreken jouw wensen en eisen. Zo kijken we naar het totale inhuurvraagstuk én zorgen we dat de oplossing klopt. Natuurlijk heeft de Inhuurdesk van Inkada meer te bieden dan maatwerk alleen. Wat dan? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet:

  De Inhuurdesk levert flexibiliteit

  Binnen onze Inhuurdesk werken we met een DAS: een Dynamisch Aankoopsysteem.

  Door de DAS ben je niet langer verbonden aan een vaste leverancier. Dit systeem geeft namelijk een compleet overzicht van alle beschikbare kandidaten. Zo kies jij de meest geschikte kandidaat uit het aanbod van meerdere leveranciers. Dit is vooral een voordeel bij het vullen van specialistische functies. Het aanbod is vele malen groter en jij hebt de touwtjes in handen. Jíj hebt alle controle. Hallo flexibiliteit!

  De Inhuurdesk is persoonlijk

  Onze medewerkers bezitten de vereiste kennis op het gebied van het rechtmatig inhuren van tijdelijk personeel. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisatie en beschikt over de nodige ervaring. De medewerker die bij je past, wordt aan jouw organisatie gekoppeld. Je vaste adviseur ondersteunt jouw organisatie bij alle vraagstukken en is jouw aanspreekpunt. Persoonlijker kan niet toch?

  De Inhuurdesk ontzorgt en beheert

  Wij nemen alle werkzaamheden rondom het aanbestedingstraject of het Dynamisch Aankoopsysteem uit handen. Daar ligt onze kracht. Van het onderhouden van de DAS tot het uitvoeren van volledige aanvraagprocedures. Van het bewaken van termijnen tot rechtmatig contracteren. We doen het allemaal. We ontzorgen en beheren. We ondersteunen en adviseren, maar nemen geen beslissingen in jouw plaats. Wij zijn namelijk van mening dat maar één iemand kan bepalen welke kandidaat het beste bij jouw organisatie past; jijzelf!

  De Inhuurdesk geeft inzicht en is rechtmatig

  In onze samenwerking met jou zoeken we verbinding. Samenwerken doen we ook echt samen. Wij maken de inhuur binnen jouw organisatie inzichtelijk met onze periodieke rapportages. Zo houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de inhuur van jouw tijdelijke arbeidskrachten rechtmatig én efficiënt is. Geen verrassingen, want daar houden we niet van.

  Contact

  Door onze deskundigheid en onze ervaring passen we maatwerk toe in al onze projecten. Ook in die van jou! Jouw project is uniek. Wij zijn er voor jou. Flexibel en oplossingsgericht. Meer weten?

  Neem contact met ons op
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico