Wil je met ons in contact komen?

  Over ons

  No nonsense en persoonlijk. Gedreven, direct en een vastbijtmentaliteit. Dat kenmerkt ons. Onze medewerkers zijn nuchter en hebben één doel voor ogen: de meest passende oplossing vinden voor jou.

  Scroll verder

  Inhuurdesk Inkada is opgericht met een duidelijke missie: het rechtmatig en efficiënt inhuren van personeel. Daar helpen we je dan ook graag bij. We houden van persoonlijk contact. Daarom bespreken we jouw vraagstuk in een kennismakingsgesprek en bepalen we op basis hiervan welke oplossing het beste bij jou past.Of het nou gaat om inkoop - de aanbesteding van Raamovereenkomsten – of de inhuur van arbeidskrachten – DAS-; wij geloven dat het middel moet aansluiten bij jouw vraagstuk. Zo ontzorgen we jou in alle werkzaamheden.

  Wil je meer weten over Inhuurdesk Inkada? Neem dan contact op met Nina of Lindsey.

  Onderdeel van Inkada B.V.

  Inhuurdesk Inkada is onderdeel van Inkada B.V., een onafhankelijk inkoopadviesbureau met oog voor detail en service. Door de exploitatie en het beheer van een Dynamisch Aankoopsysteem toe te voegen aan de diensten, zijn we in staat om opdrachtgevers een complete oplossing te bieden. Inkada B.V. richt zich op alle vraagstukken rondom inkoop en (Europees) aanbesteden.

  Lees meer over Inkada B.V.
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico