Wil je met ons in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Hoe werkt Inhuurdesk Inkada?

  Ons doel is duidelijk: Het rechtmatig en efficiënt inhuren van tijdelijke arbeidskrachten. Hoe we dat doen? Door het exploiteren van een DAS systeem. We leggen het uit.

  Een DAS systeem staat voor: een Dynamisch Aankoopsysteem. Het is een online omgeving waarin opdrachtgevers inhuuraanvragen publiceren. Op hun beurt melden leveranciers en zzp’ers zich aan bij deze DAS. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar. Het DAS systeem wordt daarom ook wel de ‘marktplaats’ voor tijdelijk personeel genoemd. Het Dynamische Aankoopsysteem is een Europese aanbestedingsprocedure, opgenomen binnen de aanbestedingswet 2012.

  Door jouw inhuuraanvragen op het Dynamisch Aankoopsysteem te publiceren, ontstaat er mededinging onder de leveranciers en zzp’ers die zich hebben ingeschreven voor het DAS. Zo ontstaat er een natuurlijke selectie van beschikbare kandidaten en zzp’ers. Jij kiest die kandidaat of zzp’er die het beste bij jou en de openstaande functie past. Jij kiest degene die je in wilt huren. Zo simpel is het!

  Het DAS systeem en de Inhuurdesk

  Het opzetten en beheren van een DAS klinkt eenvoudig, maar omvat veel werkzaamheden. Denk aan het verstrekken van de vereiste documentatie, het bewaken van termijnen, het beoordelen van kandidaten en rechtmatig contracteren. Werken met een Dynamisch Aankoopsysteem is een tijdrovende klus. Wij exploiteren een eigen DAS en nemen alle werkzaamheden uit handen. Wij maken de inhuur van arbeidskrachten eenvoudig.

  De voordelen van een Dynamisch Aankoopsysteem

  • Niet langer vierjaarlijks (Europees) aanbesteden;
  • Gebruik maken van een groot aanbod leveranciers en zzp’ers in de markt;
  • Bij elke aanvraag is er concurrentie tussen aanbieders, wat kan resulteren in lagere tarieven;
  • Volledige controle: jij kiest de kandidaat die het beste past;
  • Gegarandeerd inkooprechtmatigheid.

  Voordelen voor opdrachtgevers

  Werken met een DAS. Fijn! Maar, wat levert dit jou nou op? Dat vertellen we je graag. Lees hier alle voordelen voor opdrachtgevers.

  Voordelen opdrachtgevers
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico